četrtek, 16. junij 2011

Kako sam naredim spletno stran?

Zaslediti je vse več iskanj na temo "kako narediti spletno stran" ali "kako si naredim spletno stran". Seveda ni izdelava spletnih strani prav noben tabu in vsaj za začetek ne potrebuješ nekega "super-duper" znanja, da bi si postavil svojo lastno spletno stran. Seveda ni pričakovati, da bo ta spletna stran takoč začela prodajati a nekje je potrebno začeti.

Precej "izdelovalcev spletnih strani" takšne teme ne obdelujejo prav radi, saj ne želijo širiti svojega znanja in iznajdljivosti okoli, vendar pa to iznajdljivih/sporobnih ljudi ne bo ustavilo, no, morda za kakšen dan in to je to. Jaz mislim, da bi vsak, ki želi imeti spletno stran, pa niti pribljižno ne ve, kako to poteka sam preizkusil kako se tem rečem streže, da bi znal oceniti, kaj vse za tem stoji. Zdaj, tistim, ki bo to uspelo - super, za ostale pa se bodo/bomo "stepli" izdelovalci spletnih strani, kdo pa bo uspešnejši pa bo pokazal čas.

Kako začeti z samostojno izdelavo spletnih strani? Pogooglajte: "how to make web site", "simple web site", "how to make website step by step", "website tutorial" in podobno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar